Få ut mer av UC med jabra

En unified communications-lösning är endast så bra som de ljudenheter som används till.  Jabra erbjuder headset och högtalartelefoner som är optimerade för alla ledande Unified Communications-plattformar. Jabra UC-optimerade produkter ger plug and play-lösningar och tillåter användare att optimera verksamhetens produktivitet, effektivitet och lönsamhet.

För att säkerställa att du får ut det mesta av ditt UC-pilotprojekt erbjuder Jabra dig upp till 5 gratis Jabra UC testprodukter.

Fyll i formuläret nedan så kommer du så snart som möjligt bli kontaktad av en Jabrarepresentant som hjälper dig att välja rätt testenheter som passar ditt företags behov.

Testa upp till 5 produkter från Jabra

För att du ska få den bästa upplevelsen av ditt UC-pilotprojekt erbjuder Jabra dig upp till 5 gratis Jabra testprodukter.

Detta erbjudande gäller för verksamheter med minst 100 användare. Regler och Villkor

Består din verksamhet av färre än 100 användare? Kontakta oss för ett erbjudande

UC Solution

Number of headset

Regler och villkor

Deltagande i Jabras pilotprojekt ("5fortest") är begränsat till organisationer med fler än 100 anställda, som för närvarande driver ett pilotprojekt med antingen en Cisco, Microsoft, Avaya, Unify, Alcatel-Lucent eller Aastra UC-lösning.

Max 1 erbjudande per organisation. Alla nödvändiga VoIP programlicenser är deltagarens, UC tillverkarens eller återförsäljarens ansvar. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter från Jabra.

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017.

Jabra förbehåller sig rätten att avbryta erbjudandet eller ändra villkoren utan föregående meddelande. Erbjudet tillhör endast Jabra – och använding av oauktoriserade parter, utan muntligt eller skriftligt avtal med Jabra, är förbjudet.