MENU
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Studentrabatt

Verifiera ditt berättigande för att få din Jabra-rabatt

Satsa hundra procent. Både på plugg och fritid.

Studenter jobbar hårt. Riktigt hårt. Och vi på Jabra vet ett och annat om hårt arbete och ambition. Vi vet också att utan nästa generation studenter skulle vi inte ha nästa generation designer som skapar våra lättanvända produkter. Eller tekniker som utvecklar vår världsledande teknologi. Eller marknadsförare som hjälper oss att berätta om dem för världen.

Som ett litet bevis på vår uppskattning av alla timmar du lägger på din utbildning vill vi därför ge dig specialrabatt på din nästa beställning. Oavsett om du är ute efter ett världsledande professionellt headset för studier eller överlägsna äkta trådlösa öronsnäckor för underhållning har vi något för dig.

Student som använder Jabra-headset
Student som använder Jabra-headset

Hårt arbete lönar sig

Att studera är vare sig enkelt eller billigt. När kåravgift, kurslitteratur och studentrum väl är betalda (och kanske några glas på fredagskvällen) finns det inte mycket över.

Jabras produkter är perfekta för studenter, men vi förstår att de inte står överst på listan när det gäller den personliga budgeten. Därför är vår studentrabatt en av de bästa du lär hitta – betydligt högre än de 10 eller 15 % som är vanliga. Se det som vårt sätt att tacka dig. För utan utbildning och skarpa sinnen som ditt skulle teknik som vår helt enkelt inte existera.

Ta del av studentrabatten

Varning
Gäller endast på jabra.com. Ta del av erbjudandet genom att klicka på knappen ovan och verifiera att du är aktiv student via SheerID. När du har verifierats får du ett email med en engångskod som du kan ange i kassan på jabra.com. Jabra förbehåller sig rätten att avsluta rabattprogrammet när som helst. Begränsat till en kod per person och beställning. Studentrabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden på jabra.com. Jabra ansvarar inte för borttappade, stulna eller utgångna koder. Denna rabattservice tillhandahålls av tredjepartsleverantören SheerID. Jabra är inte ersättningsskyldigt om det av någon anledning inte är möjligt att bekräfta ditt berättigande.