Jabra Sport Life

Jabra Sport Life är kompanjonappen till Jabra Elite Sport, Jabra Sport Pulse, Jabra Sport Coach och Jabra Sport Pace. Det är din ultimata allt-i-ett-lösning för träningen och nästa generations träningspartner som hanterar dina träningsaktiviteter.

Planera, håll koll på och utvärdera din prestation. Coachning i örat ger dig feedback i realtid för att optimera varje träningspass.

Works with:

Håll rätt takt

Träna inte bara baserat på hur du känner, träna i enlighet med vad din kropp verkligen gör. Live feedback från pulsdata gör att du kan strukturera din träning. Vår coachningsfunktion är direkt integrerad med pulsinformationen och låter dig veta när du behöver pusha hårdare eller ta det lugnare.

Träna rätt kondition

VO2 mäter ditt kardiovaskulära system genom att bedöma kroppens förmåga att absorbera syre. Därifrån kan vi hjälpa till att avgöra din kondition. Nu vet du om du tränar i rätt VO2-zon, som t.ex. din pulszon.

Works with:
Works with:

Fokusera på rätt övningar

Du fokuserar på övningen, så fokuserar vi på att hålla räkningen. Vår funktion för automatisk räkning av repetitioner följer dina rörelser via sensorer i öronsnäckorna, ger dig en nedräkning på din smarttelefons skärm, samt ger feedback via meddelanden i öronen. På skärmen kan du dessutom titta på videor som visar det korrekta sättet att göra en övning på.

Ställ in rätt tempo

Baserat på din träning, aktuella kondition, och hur ofta du har sprungit/cyklat, kan vi hjälpa dig att förutspå hur lång tid det tar dig att klara en sträcka. Vi kan också hjälpa dig att förbättra din tid.

Works with:
Works with:

Ha rätt återhämtningstid

Du sliter hårt för att nå dina mål – men bra träning kräver förståelse för hur lång tid din kropp behöver återhämta sig mellan övningar och träningspass. Därför har vi byggt en app som analyserar dina träningsresultat och låter dig veta när – och hur länge – du behöver vila.

Ladda ned

Språk och krav: se supporttexten på App Store och Google Play.