Bluetooth

Njut av helt trådlös frihet med vårt sortiment av Bluetooth-headset och hörlurar. Få tydliga samtal på språng. Våra headset är byggda för att hålla och utformade för att användas hela dagen. Välj från många olika bärstilar.

Jabra Halo Free

Jabra Halo Free är ett par Bluetooth®-hörlurar som håller sig på plats under hela dagen – oavsett vad du gör.
Kr. 799,00

Jabra Halo Smart

Jabra Halo Smart är ett par Bluetooth®-öronsnäckor som är så bekväma att du aldrig kommer vilja ta av dig dem.
Kr. 899,00

Jabra Eclipse

Jabra Eclipse ger dig friheten att känna att du kan vara på två ställen samtidigt. Med en snygg och elegant design och ett ljud som är så äkta att det är som att du själv vore där behöver du aldrig mer missa ett samtal. Det är dags att uppleva designat äkta ljud.
Kr. 999,00

Jabra Steel

Jabra Steel är ett mycket tåligt headset som är gjort för utomhusarbetaren. Vare sig du är på anläggningen och täckt i smuts eller på en blåsig byggnadsställning, håller du kontakten med Jabra Steel oavsett vilken tuff miljö du befinner dig i.
Kr. 999,00

Jabra Halo Fusion

Jabra Halo Fusion Wireless är Bluetooth®-headsetet som tar samtal och musik till nästa nivå, i en lättanvänd lösning med en komfortabel bärstil.
Kr. 599,00

Jabra Mini

Lättanvänt Bluetooth-monoheadset som är utformat för att användas hela dagen. Njut av tydliga och högkvalitativa samtal. Smart Power Nap-läge hjälper dig att spara batteri. Hitta den perfekta passformen med ett urval av EarGels™.
Kr. 349,00

Jabra Motion

Bluetooth-monoheadset med skydd mot vindbrus och HD-ljud. Använd det på eller utanför kontoret. Bär det bekvämt under hela dagen.
Kr. 999,00

Jabra Stealth

Jabra Stealth, vårt första nästa generations Bluetooth®-headset är betydligt mindre, lättare och diskretare och erbjuder bättre komfort och längre taltid.
Kr. 799,00

Jabra Style

Lättanvänt headset med trådlös frihet och sofistikerat nog för din personliga stil.
Kr. 499,00

Jabra Storm

Nästa generations Bluetooth-monoheadset med nio timmars taltid. Eliminerar vindbrus så att du kan föra tydliga samtal även i bullriga, blåsiga förhållanden. Anslut enkelt till NFC-aktiverade smarttelefoner genom att trycka de två enheterna mot varandra. Slimmad design som är bekväm dagen lång.
Kr. 699,00

Jabra Supreme

Ett Bluetooth®-monoheadset som är röstaktiverat och har en vikbar mikrofonarm för maximal bärbarhet
Kr. 999,00

Jabra BT2047

Jabra BT2047 är ett lättanvänt Bluetooth®-headset gjort för mobila enheter.
Kr. 224,99

Jabra Supreme UC

Mobil- och Internetsamtal - med aktiv bullerdämpning. Den perfekta partnern för dina mobiltelefon- och UC-samtal
Kr. 1.380,00

Jabra Talk 2

Få tydliga och pålitliga handsfreesamtal med detta Bluetooth-headset.
Kr. 289,00

Bluetooth

Njut av helt trådlös frihet med vårt sortiment av Bluetooth-headset och hörlurar. Få tydliga samtal på språng. Våra headset är byggda för att hålla och utformade för att användas hela dagen. Välj från många olika bärstilar.

JABRAS NYHETSBREV