Jabra hyllar Apples initiativ att ta bort

Sep 08, 2016 12:02 CEST

Jabra lanserade nyligen en av de mest avancerade trådlösa hörlurarna och ser mycket positivt på att Apple nu satsar på trådlösa hörlurar.

Jabra introducerade sina trådlösa bluetoothlurar för världen för ett bra tag sedan och fortsätter satsningen på innovativa och ledande ljudlösningar. Företaget ser med spänning fram emot hur Apples satsning på trådlösa lurar kommer att påverka marknaden i framtiden.

Jabra Elite, som släpptes 1a september, är en av de mest innovativa trådlösa lurar som utvecklats inom GN-gruppen. Det är lurar med ljud för upp till tre timmars träning, musik eller samtal, och med extra sex timmars ström i det medföljande fodralet. De är helt sladdlösa för maximal frihet och kan justeras för att bäras av alla, och användas med en eller två öronproppar.

De har avancerad analys av pulsen och automatisk varvräkning samt direkt coachning i örat som med Jabras app analyserar och höjer träningen till nya nivåer.

– Den dagliga användningen av hörlurar förändras och fler och fler kopplar oftare om mellan samtal, musik och andra medier. Många har redan gått över till trådlösa lösningar och då behövs inte längre hörlursuttag. Det här är inte nytt men det ökar. Så när Apple nu tar bort det traditionella uttaget handlar det om att uppgradera sig till nya medievanor samt nya röststyrda funktioner. Vi kan alla se fram emot ett liv med mindre sladdtrassel, säger Calum MacDougall, SVP på Jabra.

Bilder och andra pressmeddelanden från Jabra finns att hämta på www.mynewsdesk.com/se/pressroom/jabra

För mer information, kontakta:

Lennart Thulin, presskontakt, lennart.thulin@norsholmen.se, tel: 0705-106 106.

Om Jabra och GN Netcom
Jabra är ett varumärke som tillhör GN Netcom, ett dotterbolag till GN Store Nord A/S (GN) –listat påNASDAQ OMX.Jabra har ca 1000 medarbetare över hela världen och 2015 hade företaget enårsomsättning på3229 miljoner DKK. Jabra är en världsledande utvecklare, tillverkare och marknadsförare av ett brett utbud av audioprodukter och audiolösningar. Under mer än 20 år har Jabra varit kända för sin innovation och pålitlighet. Jabra tillverkar trådbundna och trådlösa headset, trådlösa högtalare samt högtalartelefoner som ger individer och företag möjlighet att uppleva ökad rörlighet, komfort och funktionalitet.

Vinn ett par Jabra Elite Sport