Alla samtal och all musik i en intelligent stereolur från jabra


Jabra Halo Smart Wireless är byggd för bästa röst- och ljudkvalitet och har upp till 17 timmars batteritid. En lur för aktiva livsstilar.

Nya Jabra Halo Smart är gjord för de som vill ha en bra samtalskvalitet och lyssna på musik och som enkelt kan kopplas om. Luren har utvecklats för telefonsamtal med toppkvalitet. Det uppnås tack vare högkvalitetsmikrofoner med integrerat skydd mot vindbrus och man får förbättrad röstkapacitet tack vare en speciell Google Now™ / Siri™-knapp - dessutom och ett rikt fullspektrumljud genom 10 mm-högtalarna. Med upp till 17 timmars taltid eller 15 timmars musiklyssning på bara en laddning är Jabra Halo Smart gjord för att användas hela dagen.

Inbyggd intelligens

Intelligensen ligger i att man kan sköta samtal, musik och media med en enda enhet. Enligt Jabras egen undersökning(*) vill 79 procent ha en hörlur för både samtal och musik, men tycker att samtalsupplevelsen på de flesta musikhörlurar är för dålig. Med Jabra Halo Smart kan man svara på ett samtal genom att separera öronpropparna, som är sammankopplade med en magnet, och använda en av lurarna för telefonsamtal eller använda båda för att lyssna på musik. Man kan också koppla in Google Now™ eller Siri™ genom en knapptryckning och hålla sig uppkopplad eller informerad på en rad olika sätt. En vibration i bygeln runt nacken påminner om ett inkommande samtal och Androidanvändare kan få kalendernoteringar, mail, SMS och meddelanden från sociala medier upplästa.

– Vi gör alltmer med våra smarta telefoner - det kan vara att ringa eller svara på samtal, lyssna på musik eller titta på ett filmklipp under en paus. Vi ville utveckla Jabras trådlösa lurar som ger ett enastående ljud både när det gäller att svara på samtal eller lyssna på musik, säger Calum MacDougall, Senior Vice President på Jabra.

När det gäller en grundläggande funktion som batteritid har Jabra Halo Smart tagit bort problemet med att ständigt behöva ladda hörluren. I motsats till andra lösningar finns här ett knappt märkbart 230 mAh-batteri, i bygeln runt nacken, som ger upp till 17 timmars taltid (eller 15 timmars musiklyssning) på en enda laddning. Genom att använda Jabras Assist-app kan man dessutom se den exakta batterianvändningen, få larm när batteriet börjar bli svagt och få meddelande om när det är dags att ladda.

Jabra Halo Smart som finns i tre färger (röd, blå och svart) är den senaste i Jabras familj av trådlösa lurar. De är gjorda för folk i farten som vill ha mångsidiga lurar som kan användas till olika saker. 

  • Den passar ca 80 procent av alla som vill använda en hörlur för både samtal och musik, men som tycker att samtalsfunktionen på de flesta musikspelare är otillräcklig.
  • Jabra Halo Smart är byggd först och främst för samtal och har därför högkvalitetsmikrofoner med integrerad brusreducering och vibrationslarm för att man aldrig ska missa ett samtal.
  • Kompromisslös ljudkvalitet tack vare 10 mm-högtalare och Jabras audiokapacitet.
  • Sladdar för bekväm användning hela dagen och smidig koppling mellan samtal, musik och media.
  • Utökad batteritid för upp till 17 timmars taltid och upp till 15 timmars musiklyssning
  • Speciell Google Now™ / Siri™ -knapp gör att man kan använda rösten mera.

Capris:     900 kr
Jabra Halo Smart finns i tre färger, röd, blå eller svart.

Introduktion:  Juli 2016
Jabra Halo Smart säljs på www.jabra.se och hos Teknikmagasinet, NetonNet m fl

(*) Undersökning beställd av Jabra och gjord av Lindberg Research med

1 000 deltagare (2015) och studier gjorda av Jabra bland registrerade användare - 4 599 användare 2014 och 4 770 användare 2016.


Bilder och andra pressmeddelanden från Jabra finns att hämta på www.mynewsdesk.com/se/pressroom/jabra

För mer information, kontakta:
John Bäckström, nordisk försäljningschef, jbackstrom@jabra.com

Lennart Thulin, Presskontakt, lennart.thulin@norsholmen.se, tel: 0705-106 106.

Om Jabra och GN Netcom
Jabra är ett varumärke som tillhör GN Netcom, ett dotterbolag till GN Store Nord A/S (GN) – listat på NASDAQ OMX.  Jabra har ca 1000 medarbetare över hela världen och 2015 hade företaget en årsomsättning på 3229 miljoner DKK. Jabra är en världsledande utvecklare, tillverkare och marknadsförare av ett brett utbud av audioprodukter och audiolösningar. Under mer än 20 år har Jabra varit kända för sin innovation och pålitlighet. Jabra tillverkar trådbundna och trådlösa headset, trådlösa högtalare samt högtalartelefoner som ger individer och företag möjlighet att uppleva ökad rörlighet, komfort och funktionalitet.

Se även www.jabra.se

Vinn ett par Jabra Elite Sport