Jabra lyfter verksamheternas röststyrningskommunikation och lanserar det första Cortana-integrerade headsetet

Okt 18, 2016 16:19 CEST

Jabra , specialister inom ljud och kommunikationsteknologi, är den första headsetleverantören som får tillgång till Microsofts digitala personliga assistent, Cortana. Detta sker via integrerade headset, som nu är anpassade till Cortana, och som tillhandahåller ljud av hög kvalitet tillsammans med Cortanas röststyrningsfunktionalitet. Denna kombination gör det enkelt för användarna att ta tillvara på allt Cortana har att erbjuda.

Jabras Cortana-integrerade headset är optimerade för Microsoft Skype for Business och finns i både trådbundna och trådlösa modeller, samt med UC plug-and-play funktion. Allt för att ge användarna största möjliga potential med deras samarbetslösning.

Jabra Evolve-serien: Idealisk genom att den skapar en koncentrationszon för telefonsamtal i en bullrig och öppen kontorslösning - medarbetaren får större fokus i samtalet. Jabra Evolve-serien består bland annat av:

  • Jabra Evolve 80
  • Jabra Evolve 65
  • Jabra Evolve 40

Jabra BIZ 2400 II: Med High Definition Voice, och extra bullerdämpande mikrofon är detta Jabra-headset det som ger största möjliga dämpning av bakgrundsljud.

Lurarna fungerar utan tråd eller sladd både när man väljer en och två lurar. Med lurarna följer en rad gummiproppar och vingar som ser till att de sitter perfekt och ger ett härligt basljud. Genom att trycka på en knapp kan man också släppa fram ljud i omgivning. Med Jabras headsetsortiment är det enkelt för Cortana att höra användaren även i bullriga miljöer.

– Jabra har länge insett att ljud har en viktig roll i bullriga miljöer, vid telefonsamtal och i möten. Kommunikation i framtiden kommer att handla om rösten både utanför och inne på arbetsplatsen. På kontoret kommer det att handla om hur röststyrningen kan förbättra kommunikation och produktion. På många arbetsplatser upplever man redan detta men den verkliga nyttan uppnås först när all kompetens finns på plats. Det är bara om ljud och röst håller hög kvalitet som de kan klara alla ljudutmaningar på en arbetsplats, säger Holger Reisinger, SVP på Jabra.

Bilder och andra pressmeddelanden från Jabra finns att hämta på www.mynewsdesk.com/se/pressroom/jabra

För mer information, kontakta:

Lennart Thulin, presskontakt, lennart.thulin@norsholmen.se, tel: 0705-106 106.

Om Jabra och GN Netcom
Jabra är ett varumärke som tillhör GN Netcom, ett dotterbolag till GN Store Nord A/S (GN) –listat påNASDAQ OMX.Jabra har ca 1000 medarbetare över hela världen och 2015 hade företaget enårsomsättning på3229 miljoner DKK. Jabra är en världsledande utvecklare, tillverkare och marknadsförare av ett brett utbud av audioprodukter och audiolösningar. Under mer än 20 år har Jabra varit kända för sin innovation och pålitlighet. Jabra tillverkar trådbundna och trådlösa headset, trådlösa högtalare samt högtalartelefoner som ger individer och företag möjlighet att uppleva ökad rörlighet, komfort och funktionalitet.

Vinn ett par Jabra Elite Sport