CSR och miljön

Som tillverkare av headset och ljudenheter inser vi den roll vi spelar för att skydda miljön och vara en ansvarsfull aktör i det globala samhället. Tekniska avfall står för en växande mängd av det material som finns i nedgrävda sopor runt om i världen och vi på Jabra har förbundit oss att minska miljöpåverkan av våra produkter.
Lifestyle outdoor RF

Varför våra kunder bryr sig

Om du är ett företag har du allt större press på dig att se till att du arbetar med ansvarsfulla affärspartners. Det räcker inte att veta att du själv gör rätt för dig, du måste noga granska dina leverantörer och återförsäljare för att vara säker på att deras affärsmetoder är etiska, hållbara och uppfyller etablerade internationella standarder. När du arbetar med Jabra kan du vara lugn eftersom du vet att vi delar ditt engagemang för att skydda vår planet och vara ansvarsfulla medlemmar av det globala samhället.

Som enskild Jabra-kund kan du använda våra produkter med rent samvete eftersom du vet att vi gjort allt vi kan för att designa en produkt som har en minimal miljöpåverkan.

Vad vi gör

Jabras arbete inom CSR sträcker sig över många olika områden, däribland åtaganden för de anställdas säkerhet och välfärd, tillgodoseendet av lokala och internationella krav på låg energiförbrukning och säkra material, samt vår kontinuerliga strävan efter att minska miljöpåverkan av vår verksamhet.

Innovation inte bara när det gäller våra produkter

Vi är stolta över det faktum att vi gör prisvinnande headset som gör våra kunders liv aningen lättare. Men förutom att vi funderar på unika sätt att använda tekniken för att göra människor friare, gnuggar vi hjärncellerna för att komma på geniala sätt att göra våra produkter mer och mer miljövänliga.

Vi utvärderar kontinuerligt sättet vi tar fram våra produkter på och arbetar för att göra det mesta av de råvaror vi använder och designa produkter som håller ännu längre. Vi använder miljövänliga material och begränsar mängden skadliga ämnen i våra produkter. Vi fokuserar på att designa lättare headset och tittar på hur vi kan få plats med fler headset i våra transporter, vilket minskar mängden bränsle som används när våra produkter transporteras.

Vi ställer samma höga krav på våra leverantörer och affärspartners. Vi jobbar med dem för att försäkra oss om att de följer ansvarsfullt företagande, både i sin verksamhet och sättet de behandlar sina anställda på.

Läs mer om vår CSR-policy på gn.com.
Vinn ett par Jabra Elite Sport