Jobb

Hos Jabra bryr vi oss om människor och vill hjälpa till att få deras liv att låta bättre. Vi tänker på hur människor arbetar, lever och rör sig. Sedan utformar vi produkter som hjälper dem att göra allt det på ett bättre sätt.

Att jobba på Jabra handlar om att använda teknik för att göra människor fria.

Lediga befattningar

BefattningAvdelningPlatsPublicerad

Anledningar att jobba hos oss


 • Härliga kollegor

  Du ansluter till ett team med passionerade proffs som älskar att göra en skillnad. Vi jobbar i en avslappnad atmosfär där vi kan skämta och ha kul. Du kommer att känna dig som hemma från första dagen.

 • Målinriktat team

  Allt vad vi gör, gör vi med stolthet. Vi tror verkligen att vi kan förändra människors liv med hjälp av ljudets kraft. Om du vill göra ett positivt avtryck är detta din stora chans.

 • Stora möjligheter

  Vare sig du är ute efter att bli en riktig expert inom ditt ämne eller vill utveckla dina ledaregenskaper, finns det gott om utrymme för professionell utveckling. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå din potential.

 • Bra balans mellan jobbet och privatlivet

  Vi erbjuder flexibla arbetsförhållanden, oavsett om du behöver jobba hemifrån ibland eller ha dina egna arbetstider. Vi förstår att jobbet inte är allt och har full respekt för ditt privatliv.

 • Bra förmåner

  Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, ett mycket bra pensions- och försäkringspaket och fem extra företagsbetalda semesterdagar om året.

Anslut till oss

Följ Jabra på LinkedIn för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Spontanansökningar

Vi sparar din ansökan och ditt CV i sex månader. Om din profil matchar någon av våra öppna positioner hos GN så kontaktar vi dig.

Skicka in spontanansökan och CV ›
Vinn ett par Jabra Elite Sport