Om Jabra

Jabra. Ljud som är framtaget för dig

På Jabra förstår vi vad det krävs för att skapa högklassiga ljudlösningar. Vi gör det genom att leverera förbättrade upplevelser. Dessa återspeglas i produkter som är framtagna för dig och ger dig vad du behöver för en oöverträffad samtals- och musikupplevelse

För Jabra återspeglar formen funktionen. Genom att förstå dina behov, vare sig det är det bästa ljudet för samtal och musik, eller förbättrade funktioner för koncentration och samarbete, tänker vi på vad du vill ha, och hur du kommer att använda det. Våra hörlurar och headset är de perfekta ljudlösningarna för kontoret, pendlingen, gymmet, eller ute i vädret. Vad du än behöver och var du än behöver det, så har vi världsklassprodukter som möter dina krav.

Hundratals timmar av research och minutiös ingenjörsvetenskap går in i varje Jabra-produkt – det är därför de fungerar smartare och har fler funktioner än andra hörlurar, headset och konferensenheter på marknaden. Och det är därför vi ofta är först med att leverera nya ljudtekniker och innovationer.

Jabra är en del av GN-koncernen, som bildades för nästan 150 år sedan, och idag är vi de enda som skapar konsumenthörlurar, professionella headset och hörapparater under ett och samma tak. Vi samlar all vår kapacitet och jobbar med ett enda mål i syfte - att få ditt liv att låta bättre.

Vi tillverkar äkta trådlösa öronsnäckor som ger dig total frihet; bullerdämpande headset som låter dig stänga ute oönskade bakgrundsljud; högupplösta headset som gör att de du talar med hör dig med kristallklar tydlighet; och toppmoderna sporthörlurar som håller koll på din träning och hjälper dig att slå ditt personbästa. Varje produkt hjälper dig att höra mer, göra mer och vara mer.

Med Jabra vet du att du får de bästa produkterna på marknaden. De är tillverkade för att vara det.

Pionjäranda

Andan i GN-koncernen har inspirerat oss att utveckla revolutionerande teknik på egen hand. Världens första extra bullerdämpande mikrofon, världens första Bluetooth®-headset och världens första sporthörlurar med inbyggd pulsmätare för att ta några exempel.

Vi delar inte bara GN-koncernens pionjäranda, vi delar även deras kunskap och expertis. Och tack vare vår nära relation till ReSound, vårt systerföretag, är vår ljudkvalitet oöverträffad.

ReSound är världsledande experter inom hörapparater. De blandar design med teknik för att föra personer med grav hörselnedsättning närmare de saker de älskar. Deras kraftiga, diskreta och smarta hörapparater kan kontrolleras av inbyggda appar. Detta ger en naturlig och personlig hörupplevelse som kan förvandla hörapparaterna till trådlösa stereohörlurar.

Det de vet, vet vi. Vilket innebär att ingen annan förstår vetenskapen om ljud som vi gör. Tillsammans kan vi verkligen få livet att låta bättre.

GN ReSound-logotypen

Upptäck mer ›

Jabra Gallery

Jabra Elite 65t
Jabra Evolve 80
Jabra Elite Active 65t
Jabra Evolve 75e
Jabra Elite 45e
Vinn ett par Jabra Elite Sport