Om Jabra

Vi är Jabra

Vi får livet att låta bättre.

Varje dag inspirerar våra intelligenta ljudlösningar människor på ett sätt som de aldrig trodde var möjligt.

Vi inspirerar gamla och unga atleter till att tänja på gränserna och slå sina rekord tack vare våra innovativa sporthörlurar med röstcoachning i realtid och intelligenta appar som hjälper dig att hålla dig motiverad och träna i rätt zon.

På jobbet hjälper vi dig att bli ännu mer produktiv. Vi kan hjälpa dig att koncentrera bättre, kommunicera och samarbeta bättre, och göra samtal enklare. Vi gör detta genom att hjälpa dig att stänga ute buller och leverera ett kristallklart ljud.

Vi ger dig också möjligheten att njuta av din favoritmusik när du är på språng, med ett fylligt och inlevelsefullt ljud. Och du kan utan problem byta för att ringa och sedan tillbaka igen. Allt med total tydlighet.

Det är vårt livsverk att förvandla liv med hjälp av ljudets kraft.

Vad inspirerar oss

Vi utvecklar och utmanar ständigt konventioner. Vi inspireras att fortsätta ta fram nya sätt att hjälpa dig att förbättra ljudet du hör.

Som du kanske förväntar dig av ett ljudföretag så är vi experter på att lyssna. Så vi lyssnar ordentligt på vad människor behöver.

Och för att idéer ska bli verklighet återinvesterar vi varje år mer än 10 % av koncernens omsättning i forskning och utveckling. Detta låter oss fortsätta kampen för banbrytande teknik, så som vi redan har gjort i många år.

Det är tack vare det som vi kan vara branschledande inom mätning och analys av biometriska data från människoörat, för att förbättra hälsan och prestationsförmågan.

Vi förbättrar dessutom produktiviteten på arbetsplatsen – genom att ständigt finjustera blandningen av teknik och kultur för att hjälpa folk att få en bättre balans mellan jobbet och privatlivet. 

Vi är GN

Jabra är stolta över att vara en del av GN-koncernen – en modig och uppfinningsrik grupp människor som har brutit ny mark sedan 1869.

Från vårt hem i Köpenhamn, Danmark, revolutionerade GN-koncernen kommunikationen genom att lägga världens första undervattenskabel, som bar den första telegraflinjen som kopplade ihop öst till väst och förde världen närmare varandra.


GN

Upptäck mer

Pionjäranda

Andan i GN-koncernen har inspirerat oss att utveckla revolutionerande teknik på egen hand. Världens första extra bullerdämpande mikrofon, världens första Bluetooth®-headset och världens första sporthörlurar med inbyggd pulsmätare för att ta några exempel.

Vi delar inte bara GN-koncernens pionjäranda, vi delar även deras kunskap och expertis. Och tack vare vår nära relation till ReSound, vårt systerföretag, är vår ljudkvalitet oöverträffad.

ReSound är världsledande experter inom hörapparater. De blandar design med teknik för att föra personer med grav hörselnedsättning närmare de saker de älskar. Deras kraftiga, diskreta och smarta hörapparater kan kontrolleras av inbyggda appar. Detta ger en naturlig och personlig hörupplevelse som kan förvandla hörapparaterna till trådlösa stereohörlurar.

Det de vet, vet vi. Vilket innebär att ingen annan förstår vetenskapen om ljud som vi gör. Tillsammans kan vi verkligen få livet att låta bättre.

Upptäck mer ›

Antiförfalskningsprogram

Se upp för förfalskade produkter. Rapportera en produkt här.

Läs mer ›

CSR och miljön

Så här minskar vi vår påverkan på miljön.

Läs mer ›

Mediabibliotek

Hitta broschyrer, datablad, produktbilder, och annat.

Läs mer ›
Vinn ett par Jabra Elite Sport